Optredens en ander nieuws

Bijgewerkt:  zaterdag 21 januari 2023

Leg het maar vast in je agenda:

  • Cultuur bij je buur op 15 april 2023
  • Vocalnul55 in Ugchels Belang op 3 juni 2023
  • Culturele Pleinmarkt Apeldoorn op 10 juni 2023

 

Bijgewerkt:  donderdag 12 januari 2023

Gisteren was de eerste repetitie van het jaar 2023 en het was erg gezellig. Eerst een toast met elkaar op het nieuwe jaar, daarna even een stukje gezongen. Het ging best lekker en er is een nieuwe Leonard Cohen gerezen in de vorm van TeeBee. Hij heeft een geweldige tekst gemaakt van Hallelujah en het is een ontzettend leuk stuk om samen neer te zetten. De pop-quiz, geheel verzorgd door Beppie, hebben we na de pauze gedaan onder het genot van allerlei hapjes en een drankje. Het zag er allemaal weer helemaal picobello uit. We gaan toewerken naar onze optredens en maken er een fantastisch mooi jaar van! 

Bijgewerkt:  dinsdag 27 december 2022

Rocken met het koor en de band Kick Some Kinks op kerstavond in het Bluescafe Apeldoorn, maar bij het schrijven van dit bericht zijn de kerstdagen inmiddels alweer voorbij en nu maken we ons op voor een nieuw jaar. 

Dat 2023 voor iedereen een geweldig goed en gezond nieuw jaar mag worden met hele mooie nieuwe dingen. Geniet van deze dagen en tot volgend jaar!

ny-273-4036811578.gif

Bijgewerkt:  vrijdag 23 december 2022

Morgen is het zover! Optreden in het Bluescafe met Kick Some Kinks, we zijn er helemaal klaar voor!

Bijgewerkt:  vrijdag 16 december 2022

Gisteravond heeft VocalNul55 samen gespeeld en gerepeteerd in het Bluescafe met Kick Some Kinks. Gezellige sfeer, super mooie en gave muziek, goede energie en gezelligheid. Wij hebben er zin in, tot 24-12-2022 in het Bluescafe Apeldoorn, On stage together!! Verwachte start van deze happening is 21.30 uur, maar zoals gezegd, wees er op tijd bij, want het kon wel eens gezellig druk worden. Tot dan!

Bijgewerkt:  donderdag 15 december 2022

Het gaat gebeuren, nog even geduld! Samen met de band Kick Some Kinks gaan we een paar hele mooie nummers ten gehore brengen in het Bluescafe te Apeldoorn. Wees er op tijd bij, want het zou wel eens behoorlijk druk kunnen worden! Vanavond repetitie met de band; prachtige nummers, zoals bijvoorbeeld Days en Waterloo Sunset. Wij hebben er zin in!

Kik en Vook

 

Bijgewerkt:  dinsdag 1 november 2022

Op 24 december 2022 rond 21.30 uur, treedt de band Kick Some Kinks op in het Bluescafe Apeldoorn. VocalNul55 is gevraagd om een aantal nummers vocaal te voorzien van een mooie koorsound. Dat laten we uiteraard niet voorbij gaan en dat gaan we doen; dat wordt een bijzonder mooie kerstavond!

Bijgewerkt:  vrijdag 26 augustus 2022

Afgelopen woensdag is het seizoen weer van start gegaan. Een aantal leden van ons koor is nog lekker aan het (na)genieten van de vakantie, maar ondanks het kleine gezelschap, was het was toch wel weer heel erg gaaf om bij elkaar te komen en wat noten te zingen. Zoals altijd, we gaan er weer voor! In oktober '22 is er wellicht al een optreden bij Randerode in Apeldoorn. Allemaal een fijn zangseizoen toegewenst en geniet ervan!!

Bijgewerkt:  23 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 heeft VocalNUL55 opgetreden bij het concert van/samen met DMBE in Enschede. We hebben Soldier On, The show must go on, Easy on me en Door de wind gezongen en daarnaast samen met DMBE onder andere The Exodus song en Moments for Morricone voorzien van ons koorgeluid. Onze eigen VocalNUL55 dirigent Mark heeft samen met Nienke en DMBE het muziekstuk The Phantom of the Opera een geweldig mooie invulling gegeven. Het nummer Skyfall vinden we nu ook mooi. Hester uit het koor heeft Don't cry for me Argina wederom weer prachtig vertolkt. Kippenvelmomentjes, prachtig. Fijne samenwerking met DMBE, dit was voor ons een uitdaging en iets om nooit te vergeten; ons hele koor heeft hier geweldig van genoten! Op naar de volgende!! 

Bijgewerkt:  15 juni 2022

Zaterdag 18 juni 2022 - Gastoptreden bij het Drive in Concert To The Movies van Drum and Marching Band Enschede vanaf 19.30 uur

Bijgewerkt op 12 juni 2022

Cultuur bij je buur op zaterdag 11 juni 2022 was een succes. Het was prachtig weer, publiek was zeer positief en we hebben heerlijk gezongen. Er waren wat strubbelingen met het bedienen van de muziek door een onwillige Itunes op een wat oudere Macbook, maar daar laten wij ons niet door uit het veld slaan. Een leuke happening om weer op terug te kijken. Op naar de volgende!

Bijgewerkt op 24 april 2022

Vocalnul55 heeft weer opgetreden (Cultuur bij je buur op zaterdag 23/04/22) en het was voor ons koor een verademing dat dit nu weer kan! De mensen vonden het mooi en we hebben veel plezier gehad in Talma Borgh in Apeldoorn.

Bijgewerkt op 28 januari 2022

Yesss...we mogen weer zingen op locatie!

Sinds 19 Januari repeteren wij weer op onze locatie. Wij houden ons daarbij aan de voor koren geldende coronaregels. We zijn ons "oude" repertoire aan het opfrissen en hebben weer een tweetal nieuwe nummers aangekocht. We hebben er weer zin in!

 Bijgewerkt op 19 november 2021

Optreden met orkest DMBE uitgesteld

VocalNul55 zou een optreden verzorgen met het DMBE orkest, wat gepland was op 18 december 2021. Door de huidige situatie is in verband met Corona gekozen om dit te verplaatsen naar 18 juni 2021. We vinden het ontzettend jammer, maar voor het moment is het even niet anders.

Seizoen najaar 2021

Op 1 september 2021 is het het nieuwe seizoen van start gegaan.

Woensdag 30 juni 2021

Wat is het fijn om weer samen te mogen repeteren! Veel leuker om elkaar te zien, onze stemmen op elkaar te laten aansluiten en iets moois neer te zetten. Om de dirigent weer te kunnen zien is ook erg fijn, online was er soms vertraging en onze maatgever ontbrak. Merkte je niets van... Jamulus was best leuk als alternatief, maar we missen het niet.

Bij regen repeteren we binnen, met inachtneming van de geldende Corona regels. 

Op 7 juli aanstaande is de laatste repetitie en daarmee sluiten we het seizoen af. Op woendag 1 september 2021 starten we weer!

VocalNul55 mag weer live repeteren!

Update van zondag 20 juni 2021

Na geruime tijd met Jamulus online te hebben gerepeteerd, hebben we op woensdag 16 juni 2021 weer samen aan de Egerlaan gerepeteerd. Nog steeds buiten en met inachtneming van de geldende regels. Maar wat fijn om elkaar weer in levende live te kunnen zien en samen te mogen zingen! 

VocalNul55 zoekt!

We zijn op zoek naar alten, tenoren en bassen. Heb je zangervaring of kun jij goed zingen, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom gewoon een keer met ons meezingen op de woensdagavond. Je kunt je aanmelden door een bericht te versturen via het contact formulier.

Het Lustrum van VocalNul55:

In 2020 bestond Vocalnul55 al weer vijf jaar. Het 5-jarige jubileum was gepland op 7 november 2020, maar is helaas geannuleerd vanwege de corona maatregelen.

Locatie repetities:

Per 7 oktober 2020 repeteren we op een nieuwe locatie. We gaan onze zangactiviteiten voortzetten in de blokhut van de Scoutinggroep PPD aan de Egerlaan7 7334 AD te Apeldoorn. 

Eerdere optredens:

31 januari 2020: Centraal beheer Night run.

Onze eerste optreden in 2020! Op 31 januari verzorgen we een muzikale bijdrage tijdens de Centraal beheer Nght run. Vanaf 19:30 tot 21:00 uur kun je ons vinden en beluisteren in de Korenpassage in Apeldoorn. 

Op vrijdagavond 31 januari kun je meedoen aan de 1ste Centraal Beheer Night Run, een uniek hardloopfeest. Eén om niet te missen! De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!

 

12 oktober 2019: Herfstfair Wilp

Op zaterdag 12 OKTOBER vindt er een gezellige herfstfair plaats in de sfeervolle omgeving van Het Kasteel op landgoed De Lathmer, op het terrein van Zozijn in Wilp. We treden op van 12.30 uur tot 13.00 uur en daarna van 13.45 uur tot 14.15 uur.

.zozijn 

22 juni 2019 : Culturele pleinmarkt Apeldoorn.

We zongen van 14.15 tot 14.45 uur in de Altios zaal in Theater Orpheus.

Ondanks kleine bezetting en slechts 2 alten hebben we zaterdag toch een mooi optreden kunnen geven in Orpheus! Wij hebben in elk geval genoten🎶 lijkt het jou leuk om ons koor te komen versterken, kom dan een keer op een repetitie! Voor meer info zie onze website: www.vocalnul55.nl

Ons ondertussen traditionele optreden op de pleinmarkt bij theater Orpheus in Apeldoorn

Culturele Pleinmarkt

Wisseling van dirigent

MarkIn december 2017 hebben wij ons eerste jaar met dirigent Mark van der Mierden helaas moeten afsluiten met zijn afscheid!

Mark heeft ons koor in 2017 met veel enthousiamse begeleid en het afscheid viel ons allen zwaar. Helaas kon Mark het dirigeren van ons koor in 2018 niet combineren met de studie.

 

 

 


Optreden Culturele Pleinmarkt vrijdag 10 juni 2016

Op 10 juni 2016 hebben we met VocalNUL55 ons eerste officiele optreden verzorgd op de Culturele Pleinmarkt in Apeldoorn. Op vrijdagavond hebben we van 19.30 en 20.00 uur in de Hanos-zaal van Schouwburg Orpheus opgetreden.

Ons repertoire voor dit optreden: 

Crying in the rain - Everly Brothers, Back it up - Caro Emerald, Mag ik dan bij jou - Claudia de Breij, Oceaan - Racoon, End of the World - Venice, Take me to church - Hozier. (6 stemmig), Angel Eyes- Ella Fitzgerald, Stay with me- Sam Smith. (6 stemmig), Happy Together- The Turtles.

Met dank aan onze vele fans hebben we onderstaande filmverslag van het optreden gemaakt. 

 

Open repetitie op Ladies Night 18 november

Op 18 November heeft VocalNUL55 een 'open repetitie' gehouden bij Groenrijk Malkeschoten bij gelegenheid van de Ladies Night. Dit was meteen de eerste keer dat we ons repertoire openbaar ten gehore hebben gebracht. In onderstaande filmpje een korte impressie van deze avond. 

We zijn nog steeds op zoek naar versterking van ons koor, dus wil je een keertje komen kijken stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik ons contactformulier om een afspraak te maken.

Repetitieavond: woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in Het Matenveld, Rakkersveld 313 te Apeldoorn.

Meer artikelen...

  1. Welkom bij VocalNUL55

Agenda

01 feb 2023
07:30PM - 09:30PM
Repetitie
08 feb 2023
07:30PM - 09:30PM
ALV