Uchgelen

Uchgelen

Het optreden Singing is happiness vond plaats op 3 juni 2023 in het Dorpshuis van Ugchelen. En of het

een feest is geweest!

De start van ons optreden

Rond 19.50 uur staat VocalNUL55 opgesteld in een gang achter een deur aan de zijkant van de zaal en we doen samen nog even een yell. Gewoon even gezellig een kleine zangoefening onder aanvoering van Mark en hij neemt plaats achter het mengpaneel en start de jingle. VocalNUL55 gaat het podium op en de stemming zit er goed in.

We laten een staaltje zang horen uit ons repertoire en het loopt lekker!

Optreden Indian Summer

Na ongeveer 30 minuten is het de beurt aan Indian Summer die hun repertoire ten gehore brengen. Dan wordt het koor gevraagd om de twee nummers samen met de band te doen: Tequila Sunrise van The Eagles en Rider in the Rain van Randy Newman. Bij Rider in the Rain heeft het publiek het ook te pakken en de mensen klappen spontaan mee.

Mark doet Trainwreck

Ook Mark, onze dirigent die zijn op een na laatste (wij zoeken nu dus een dirigent) optreden bij ons koor dirigeert, heeft een verrassend optreden gegeven; hij doet eventjes een uitvoering van Trainwreck van James Arthur waar James best wel eens jaloers op zou kunnen zijn. Prachtig en met emotie gezongen! Wat een talent.

Tweede deel van ons optreden

Het eind van de pauze wordt ingeleid door de tweede jingle en we staan er weer. Mooie weergaven van songs uit het repertoire worden door ons koor gedurende een half uur ten gehore gebracht. Het is gezellig druk, de mensen genieten.

Als onze twee sets erop zitten gaat de band Indian Summer verder met hun repertoire.

Echt een gave band met spontane leuke leden, die geweldige muziek maken. Echt heel leuk om te zien en genieten van echte muziek!

Een mooie avond

Een hele succesvolle avond die mede mogelijk gemaakt is door alle leden van het koor of door familie en/of vrienden.

Uiteraard ook hartelijk dank aan Indian Summer om bij ons op te treden en deze avond tot een groot succes te maken. Dank ook aan het Ugchels Dorpshuis voor het beschikbaar stellen van de gezellige zaal en voor het verzorgen van hapjes en drankjes! En uiteraard ook dank aan oud koorlid Elles, die voor een ieder een roos had meegenomen, ontzettend leuk!

Een diepe buiging voor iedeen die zijn/haar medewerking heeft verleend om deze avond tot een succes te maken; dank jullie wel daarvoor!

 3jun2023 DHU