Leden gezocht!

Leden gezocht!

 

Komt dat even goed uit dat je kunt zingen, wat leuk!

Heb je al zangervaring, vind je het erg leuk om te zingen of wil je graag bij ons komen ontdekken of zingen iets voor je is, dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken nieuwe leden

Wij zijn popkoor VocalNUL55 uit Apeldoorn en we willen ons koor graag uitbreiden. Dus zijn we op zoek naar nieuwe leden en we zouden het natuurlijk hartstikke leuk vinden om je binnenkort te mogen ontmoeten!

Vacatures: momenteel hebben wij plek voor: 1 Sopraan, 2 Mezzo sopranen, en 1 Tenor. 

Er zijn meerdere redenen om te gaan zingen in een koor.

Zingen zorgt ervoor dat je je gelukkiger voelt en het is ook goed voor spraak, je concentratie en je geheugen. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat samen zingen in een koor stress verlagend en ontspannend werkt, het groepsgevoel bevordert en mensen dichter bij elkaar brengt.

Stuur een berichtje naar mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak en kom dan gewoon een keer geheel vrijblijvend bij ons kijken en wie weet, meteen met ons meezingen!

De repetities van VocalNUL55 worden gehouden aan de Egerlaan 7 te Apeldoorn en wij repeteren op de woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Over popkoor VocalNUL55

VocalNUL55 is opgericht in 2015 en bestaat uit een groep enthousiaste zangers en zangeressen uit Apeldoorn en omstreken. Naast de muzikale ambitie vindt het koor sfeer en plezier in het zingen van groot belang.

Het repertoire bestaat uit eigentijdse popnummers, zowel Engels als Nederlandstalig.

De leukste uitdaging is toewerken naar een optreden. Deelname aan Cultuur bij je buur en de Culturele Pleinmarkt is jaarlijks vaste prik. Ook dit jaar zal het koor van zich laten horen, in ieder geval op 20 april bij Cultuur bij je buur.

Overige optredens zijn terug te vinden op de website (www.vocalnul55.nl) of op Facebook en Instragram. 

We hopen snel iets van je te horen!  Klik hier voor meer informatie en vraag meteen een proefles aan!


 Updated: 22 april 2024