Paleis het Loo!

Paleis het Loo!

De heropening van Paleis het Loo. Daar was VocalNUL55 bij op 3 november 2023 tussen 15.00 en 16.00 uur!

Wij mochten hier bij zijn!

Paleis het Loo heeft een verbouwing ondergaan die vijf jaar heeft geduurd en wij mochten meedoen aan de heropening door een optreden te verzorgen.

Wij  hadden de eer en het genoegen om hier bij te zijn!

Het optreden

Nadat het keyboard was opgesteld, kwam er een dubbele jack plug uit de apparatuur; ons keyboard heeft er maar een. Gelukkig hadden we door voortschrijdend inzicht onze eigen kabel (2 jacks naar 1) in het koffertje gestopt en dat was dus snel opgelost.

Even inzingen, hier en daar nog wat aanpassingen aan het geluid door Nieuwenhuis en VocalNUL55 heeft weer even van zich kunnen laten horen! Het was wel pittig koud en ook onze dirigent Mark had daar flink last van bij het pianospelen. 

VocalNUL55 had zich ingeschreven voor de avond van 3 november, maar door het aantal aanmeldingen heeft de gemeente besloten ook de vrijdagmiddag erbij te trekken; wij schoven naar de vrijdagmiddag en wat niemand van het koor had verwacht, het is ook op deze vrijdagmiddag gewoon gelukt!  Een aantal nummers is ook opgenomen en te horen en zien op Youtube

Dankwoord 

Dit was echt tot in de puntjes geregeld.

Ook nog even een briefing op de dindag (31/10) om de toegangsbandjes mee te geven en alle mogelijke details te delen in het stadhuis van Apeldoorn.

Wij hebben het meeste contact gehad met Yvonne en wij willen haar en haar collega's en natuurlijk al die mensen die dit mede mogelijk hebben gemaakt, hartelijk danken voor de manier waarop dit is georganiseerd. Chapeau!

De apparatuur werd netjes naar en van het podium gebracht, geen gesleep dus. Het geluid was perfect ingeregeld en precies zoals we het hadden gevraagd, waarvoor dank aan de firma Nieuwenhuis.

Er was zelfs gezorgd voor een backstage locatie met thee, koffie, brownies en fruit!

Bijzonder om hierbij te mogen zijn daar meer dan de helft van het aantal inschrijvingen (>60) helaas niet mee heeft kunnen doen.

Wij vonden het heel erg gaaf en houden ons zeer zeker aanbevolen voor een volgende! Een aantal nummers zijn opgenomen door Harry en zijn te beluisteren/bekijken op Youtube

By the way: VocalNUL55 zoekt trouwens ook nog een dirigent (m/v). Klik hier voor de vacature.