Wilp - Zozijn 12-10-2019

Wilp - Zozijn 12-10-2019

12 oktober 2019 - Herfstfair Wilp

Op zaterdag 12 oktober 2019 vond er een gezellige herfstfair plaats in de sfeervolle omgeving van Het Kasteel op landgoed De Lathmer, op het terrein van Zozijn in Wilp. We hebben opgetreden van 12.30 uur tot 13.00 uur en daarna van 13.45 uur tot 14.15 uur. Dit is tevens de dag dat Richard, op zijn verjaardag, kwam kijken bij ons optreden met zijn vrouw en de rest is bekend.


De tekst hieronder komt uit het Nieuwsblad van de Stedendriehoek van 8 oktober 2019, waarin het optreden van VocalNUL55 van 12 oktober 2019 wordt aangekondigd!

WILP – Dit jaar wordt voor de tweede keer de herfstfair op landgoed Lathmer, het terrein van Stichting Zozijn, gehouden. Op zaterdag 12 oktober zijn er in en rond het kasteel de Lathmer allerlei activiteiten, entertainment en kraampjes aanwezig. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Stichting Zozijn biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij zich zoveel mogelijk kunnen ontwikkelen en deel kunnen nemen aan de samenleving. De aankomende herfstfair sluit mooi aan bij deze visie. “We proberen de cliënten zoveel mogelijk hierbij te betrekken”, vertelt coördinator Vrije Tijd Marjon Beuwer. “Ze helpen mee met de op- en afbouw van het evenement, als parkeerwacht en een van hen heeft zelfs een eigen kraam waar zij zelfgemaakte spullen verkoopt.”

Op de herfstfair staan zo’n veertig kraampjes. “We hebben een heel divers aanbod: van sieraden en kleding tot speelgoed, interieurartikelen, kunst en allerlei lekkernijen. Er worden uitsluitend nieuwe producten verkocht; het is geen rommelmarkt.” Een groot deel van de kraamhouders komt van buitenaf. “Het is mooi om te zien hoe die twee werelden samenkomen.” Wat deze fair zo bijzonder maakt, is de locatie en integratie. “Daar zijn wij heel trots op”, legt collega Kim de Groote uit. “Daarnaast laten we graag aan mensen zien wat ons terrein te bieden heeft.”

Entertainment
Muziek mag deze dag niet ontbreken. Naast optredens van Popkoor vocalnul55, slagwerkensemble Cadenza en doedelzakspeler Jaco Koster, treedt ook het Heppie Sterrenkoor van Zozijn op. Voor de kleintjes wordt een kindertent neergezet. Hier kun je onder andere XXL bellen blazen of kijken naar het poppentheater waar Muzikaal Theater Kiekeknots korte scènes opvoert. “De fair is leuk voor jong en oud. Wat we terughoren van bezoekers en kraamhouders, is dat ze het een heel gezellige en sfeervolle dag vinden. Dat is ook de bedoeling.”

Marjon en Kim nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 12 oktober naar de herfstfair aan de Molenallee in Wilp te komen. De fair is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er wordt geen entree gevraagd en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Kijk voor meer informatie op www.zozijn.nl/herfstfair.