Juni 2021 - november 2022

Juni 2021 - november 2022

Bijgewerkt:  dinsdag 1 november 2022

Op 24 december 2022 rond 21.30 uur, treedt de band Kick Some Kinks op in het Bluescafe Apeldoorn. VocalNul55 is gevraagd om een aantal nummers vocaal te voorzien van een mooie koorsound. Dat laten we uiteraard niet voorbij gaan en dat gaan we doen; dat wordt een bijzonder mooie kerstavond!

Bijgewerkt:  vrijdag 26 augustus 2022

Afgelopen woensdag is het seizoen weer van start gegaan. Een aantal leden van ons koor is nog lekker aan het (na)genieten van de vakantie, maar ondanks het kleine gezelschap, was het was toch wel weer heel erg gaaf om bij elkaar te komen en wat noten te zingen. Zoals altijd, we gaan er weer voor! In oktober '22 is er wellicht al een optreden bij Randerode in Apeldoorn. Allemaal een fijn zangseizoen toegewenst en geniet ervan!!

Bijgewerkt:  23 juni 2022

Op zaterdag 18 juni 2022 heeft VocalNUL55 opgetreden bij het concert van/samen met DMBE in Enschede. We hebben Soldier On, The show must go on, Easy on me en Door de wind gezongen en daarnaast samen met DMBE onder andere The Exodus song en Moments for Morricone voorzien van ons koorgeluid. Onze eigen VocalNUL55 dirigent Mark heeft samen met Nienke en DMBE het muziekstuk The Phantom of the Opera een geweldig mooie invulling gegeven. Het nummer Skyfall vinden we nu ook mooi. Hester uit het koor heeft Don't cry for me Argina wederom weer prachtig vertolkt. Kippenvelmomentjes, prachtig. Fijne samenwerking met DMBE, dit was voor ons een uitdaging en iets om nooit te vergeten; ons hele koor heeft hier geweldig van genoten! Op naar de volgende!! 

Bijgewerkt:  15 juni 2022

Zaterdag 18 juni 2022 - Gastoptreden bij het Drive in Concert To The Movies van Drum and Marching Band Enschede vanaf 19.30 uur

dmbe

Bijgewerkt op 12 juni 2022

Cultuur bij je buur op zaterdag 11 juni 2022 was een succes. Het was prachtig weer, publiek was zeer positief en we hebben heerlijk gezongen. Er waren wat strubbelingen met het bedienen van de muziek door een onwillige Itunes op een wat oudere Macbook, maar daar laten wij ons niet door uit het veld slaan. Een leuke happening om weer op terug te kijken. Op naar de volgende!

Bijgewerkt op 24 april 2022

Vocalnul55 heeft weer opgetreden (Cultuur bij je buur op zaterdag 23/04/22) en het was voor ons koor een verademing dat dit nu weer kan! De mensen vonden het mooi en we hebben veel plezier gehad in Talma Borgh in Apeldoorn.

Bijgewerkt op 28 januari 2022

Yesss...we mogen weer zingen op locatie!

Sinds 19 Januari repeteren wij weer op onze locatie. Wij houden ons daarbij aan de voor koren geldende coronaregels. We zijn ons "oude" repertoire aan het opfrissen en hebben weer een tweetal nieuwe nummers aangekocht. We hebben er weer zin in!

 Bijgewerkt op 19 november 2021

Optreden met orkest DMBE uitgesteld

VocalNul55 zou een optreden verzorgen met het DMBE orkest, wat gepland was op 18 december 2021. Door de huidige situatie is in verband met Corona gekozen om dit te verplaatsen naar 18 juni 2021. We vinden het ontzettend jammer, maar voor het moment is het even niet anders.

Seizoen najaar 2021

Op 1 september 2021 is het het nieuwe seizoen van start gegaan.

Woensdag 30 juni 2021

Wat is het fijn om weer samen te mogen repeteren! Veel leuker om elkaar te zien, onze stemmen op elkaar te laten aansluiten en iets moois neer te zetten. Om de dirigent weer te kunnen zien is ook erg fijn, online was er soms vertraging en onze maatgever ontbrak. Merkte je niets van... Jamulus was best leuk als alternatief, maar we missen het niet.

Bij regen repeteren we binnen, met inachtneming van de geldende Corona regels. 

Op 7 juli aanstaande is de laatste repetitie en daarmee sluiten we het seizoen af. Op woendag 1 september 2021 starten we weer!