Proefles


Een proefles aanvragen

Ben je enthousiast, heb je zangervaring, kun je gewoon heel goed zingen of wil je graag uitzoeken of je kunt zingen, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Stuur ons even een berichtje via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak meteen een afspraak voor een proefles.

Muzikale begeleiding

Onze dirigent bepaalt samen met jou waar jouw stem het beste bij past in het koor.

Stemgroepen en grootte het koor

VocalNUL55 bestaat nu uit 17 personen, dames en heren. Meestal zingen we vierstemmig; de stemgroepen die wij bij ons koor kennen zijn sopraan, mezzo-sopraan, alt, bas en tenor.

Wat kost een proefles

Een proefles is helemaal gratis. Je kunt bij ons kosteloos twee proeflessen volgen, om een beetje een idee te krijgen en de sfeer te proeven. Een les duurt twee uur en wordt gegeven van 19.30 uur tot 21.30 uur op de dagen aangegeven in de kalender.

Lid worden van VocalNUL55

Wanneer iemand lid wordt van ons koor, dan geeft dat toegang tot een aantal voorzieningen, die een geweldige bijdrage leveren aan ons mooie repertoire.

Toegang tot het ledendeel van de website

Als je lid wordt, dan hebben we het ledengedeelte op onze website https://vocalnul55.nl waarop onder andere de bladmuziek en oefenbestanden terug zijn te vinden. De oefenbestanden zijn in het mp3 formaat opgeslagen en zijn direct op de site af te spelen of te downloaden naar bijvoorbeeld je telefoon. Speel ze af waar je wil en wanneer je wil.

Toegang tot de Rehearse app

De Rehearse app is er voor de Iphone en Android is ook om het repertoire te oefenen; ieder nummer is hierin opgenomen met oefenbestanden per stemgroep.

Bladmuziek

Uiteraard verstrekt VocalNUL55 toegang tot de bladmuziek via het ledendeel op de website. Onze leden zijn zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van een map met de actuele bladmuziek.

Stemtest

Na de twee proeflessen volgt aan het einde van de tweede repetitie een stemtest met de dirigent; dit om te bepalen in welke stemgroep je komt.