Bijgewerkt: donderdag 22 april 2021.

VocalNul55 zingt ook in Coronatijd door!

Er lijken versoepelingen ten aanzien van de Corona maatregelen te worden doorgevoerd op 28 april 2021. Het online zingen gaat op zich goed, maar het fijnst is toch om samen met elkaar live iets neer te zetten. Veel gezelliger en ook veel leuker. Het online zingen is onpersoonlijk, er treedt soms wat vertraging op en je hebt ook niet de houvast die je aan elkaar hebt als je samen op locatie oefent. We willen graag weer echt samen zingen/ repeteren en kunnen niet wachten! Tot die tijd repeteren we online door met Jamulus.

VocalNul55 zoekt!

We zijn op zoek naar alten, tenoren en bassen. Heb je zangervaring of kun jij goed zingen, dan zijn wij op zoek naar jou! Kom gewoon een keer met ons meezingen op de woensdagavond. Je kunt je aanmelden door een bericht te versturen via het contact formulier.

Het Lustrum van VocalNul55:

In 2020 bestond Vocalnul55 al weer vijf jaar. Het 5-jarige jubileum was gepland op 7 november 2020, maar is helaas geannuleerd vanwege de corona maatregelen.

Locatie repetities:

Per 7 oktober 2020 repeteren we op een nieuwe locatie. We gaan onze zangactiviteiten voortzetten in de blokhut van de Scoutinggroep PPD aan de Egerlaan7 7334 AD te Apeldoorn. 

Eerdere optredens:

31 januari 2020: Centraal beheer Night run.

Onze eerste optreden in 2020! Op 31 januari verzorgen we een muzikale bijdrage tijdens de Centraal beheer Nght run. Vanaf 19:30 tot 21:00 uur kun je ons vinden en beluisteren in de Korenpassage in Apeldoorn. 

Op vrijdagavond 31 januari kun je meedoen aan de 1ste Centraal Beheer Night Run, een uniek hardloopfeest. Eén om niet te missen! De Night Run laat donker Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis. Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Je kunt gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de FUN!!

 

12 oktober 2019: Herfstfair Wilp

Op zaterdag 12 OKTOBER vindt er een gezellige herfstfair plaats in de sfeervolle omgeving van Het Kasteel op landgoed De Lathmer, op het terrein van Zozijn in Wilp. We treden op van 12.30 uur tot 13.00 uur en daarna van 13.45 uur tot 14.15 uur.

.zozijn 

22 juni 2019 : Culturele pleinmarkt Apeldoorn.

We zongen van 14.15 tot 14.45 uur in de Altios zaal in Theater Orpheus.

Ondanks kleine bezetting en slechts 2 alten hebben we zaterdag toch een mooi optreden kunnen geven in Orpheus! Wij hebben in elk geval genotenšŸŽ¶ lijkt het jou leuk om ons koor te komen versterken, kom dan een keer op een repetitie! Voor meer info zie onze website: www.vocalnul55.nl

Ons ondertussen traditionele optreden op de pleinmarkt bij theater Orpheus in Apeldoorn

Culturele Pleinmarkt

Agenda

Geen evenementen